Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Informadors ambientals a les platges

Informadors ambientals a les platges

Informadors ambientals a les platges

L'objectiu és explicar als usuaris i banyistes les actuacions ambientals dutes a terme a la costa tarragonina
28/07/2008
Des d’aquest mes de juliol i fins a mitjans d’octubre les platges de Tarragona compten amb un equip d’informadors ambientals. De les 10 del matí fins a les 7 del vespre, les sis persones que integren l’equip informen als usuaris i banyistes de les actuacions ambientals dutes a terme a la costa, de la normativa municipal aplicable a les platges, i al mateix temps, aconsellaran sobre les bones pràctiques en què es pot participar i col·laborar per tenir cura de l’entorn.
 
La iniciativa forma part de la campanya de platges d’aquest estiu de la Conselleria de Sostenibilitat, Medi Ambient i Salut i es tracta d’una prova pilot que permetrà acostar la gestió ambiental municipal als usuaris i banyistes.
 
La formació d’aquest grup d’informadors ha estat possible a través d’un nou programa d’ocupació engegat pel Servei Municipal d’Ocupació de la Conselleria d’Empreses, Formació i Ocupació i patrocinat pel SOC que ha permès la contractació de sis persones que es trobaven en situació d’atur i que, d’aquesta manera, milloraran la seva qualificació professional i les possibilitats d’inserció laboral.
Segells de reconeixement d'administració oberta