Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Inicia la segona edició d'Ecoteca al Recinte Firal de Tarragona

Inicia la segona edició d'Ecoteca al Recinte Firal de Tarragona

Inicia la segona edició d'Ecoteca al Recinte Firal de Tarragona

Paral·lelament es celebrarà una jornada tècnica amb el títol Qualitat i seguretat dels productes alimentaris ecològics destinada als professionals
13/06/2008
Els dies 13, 14 i 15 de juny obre portes la segona edició d’Ecoteca, fira d’alimentació ecològica al Recinte Firal de Tarragona. La inauguració serà demà divendres 13 de juny a les 18 hores i anirà a càrrec del director dels Serveis Territorials de Tarragona, sr. Francesc Xavier Vicens, i del tinent d’alcalde de Promoció, Estratègies de Ciutat i Projecció de l’Ajuntament de Tarragona, sr. Sergi de los Rios.
 
Després de la inauguració estan previstes dues activitats: a les 19h. un berenar ecològic a càrrec d´Unió de Pagesos, i a les 20h. Tranxgènia, la història del cuc i el panís, conferència a càrrec de l' A.D.V Ecològica – Gent del Camp. L’horari de la fira previst per demà és de 17 a 21 hores i el preu de l’entrada és de 3 euros.
 
Paral·lelament a la fira, demà divendres es durà a terme al Palau de Congressos de Tarragona una jornada tècnica del PAE (Producció Agrària Ecològica) que porta per títol: Qualitat i seguretat dels productes alimentaris ecològics. Aquesta jornada presentarà els principals resultats en qualitat i seguretat dels aliments ecològics. El programa s’iniciarà les 9.30 i finalitzarà a les 17.30 hores i comptarà amb les ponència de prestigiosos professionals del sector: Dr. José Granado, del FiBL (Forschungsinstitut für biologischen Landbau – Institut per a la Recerca en Agricultura Ecològica- Frick, Suïssa); Dra. Maria Dolores Raigón, de la Escuela Técnica Superior del Medio Rural y Enología, Universidad Politécnica de Valencia i la Sra. Mariona Quadrada, del Taller de Cuina Mariona Quadrada. La inscripció a la jornada és gratuïta i fins al moment s’han inscrit més d’una setantena de professionals.
 
Més informació:
977 24 84 54
www.ecologica.cat
Segells de reconeixement d'administració oberta