Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Inscripcions per a la caminada "Tarragona, véns a la muntanya?"

Inscripcions per a la caminada "Tarragona, véns a la muntanya?"

Inscripcions per a la caminada "Tarragona, véns a la muntanya?"

La sortida serà el proper 14 de juny a la Serra del Pou i les Fonts del Glorieta
05/06/2009
Les inscripcions per a la propera caminada “Tarragona, véns a la muntanya?”, que serà el proper 14 de juny a la Serra del Pou i les Fonts del Glorieta, ja estan obertes.
 
La serra del Pou es pot considerar com un braç allargassat de la serra de la Mussara que, des del coll de les Llebres, es dirigeix al capdamunt dels cingles on se situa l'ermita de les Virtuts i el sector més enlairat del curs del riu Glorieta. Hi predomina la roca calcària i un bosc format, principalment, per pins i alzines. El Pou que ha donat singularitat a la serra fou excavat a la roca per aplegar l'aigua provinent de la pluja i que era aprofitada, sobretot, pels antics carboners.
 
Al capdavall dels seus vessants encinglerats, aigües avall del Toll del Drac i a sota del vell camí de Mont-ral a Alcover, es troben les Fonts del Glorieta, diverses deus que brollen en un aflorament que es desenvolupa per damunt de terra i que donen origen al riu pròpiament dit.
 
Itinerari: L'Aixàviga - Serra del Pou - Punta del Serè - Grau del Mal Pas - Mas del Joan Bo - Fonts del Gorieta - Camí d'Alcover a Mont-ral - Toll del Drac - La Nevera i el Mas de Muster - L'Era del Roig - L'Aixàviga.

Distància: 9 quilòmetres de recorregut
Desnivell: 350 metres de desnivell acumulat

SORTIDA: 7.45h. Pl. Imperial Tàrraco
TORNADA: 15,00h aprox. Pl. Imperial Tàrraco
 
INSCRIPCIONS: Piscines Municipals Part baixa-Serrallo, Campclar, Bonavista i Sant Salvdor.  Del 3 al 12 de Juny.  PREU: 11€ /Sortida
 
PER A MÉS INFORMACIÓ: Patronat Municipal d’Esports ; 977 550 299 - 977 550 07
Piscines Municipals  Part-Baixa – Serrallo 977 226 054; Bonavista 977 554 637; Sant Salvador 977 522 701
Segells de reconeixement d'administració oberta