Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 José Luis Campana guanyador del XIV Premi de Composició Musical

José Luis Campana guanyador del XIV Premi de Composició Musical

José Luis Campana guanyador del XIV Premi de Composició Musical

L'obra porta per títol "Ser" i s'estrenarà al Festival d'Estiu de Tarragona
04/01/2007

La composició musical amb el títol “Ser” per a orquestra i piano solista va resultar l’obra guanyadora del XIV  Premi Internacional de Composició Musical “Ciutat de Tarragona”.  L'autor  és el compositor José Luis Campana, de nacionalitat argentina i resident a Courbevoie (França). Així ho va fer públic el jurat el passat dia 11 de desembre.

El premi, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona i patrocinat per Repsol YPF, té una dotació econòmica de 12.000 € i serà estrenada en el marc del Festival d’Estiu de Tarragona 2007 a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).

Al XIV Premi Internacional de Composició Musical s’hi van presentar  99 partitures, procedents  de 29 països diferents, d’Europa majoritàriament (62 partitures), d’Amèrica del Nord (17) d’Amèrica del Sud (14) i d’Àsia (6).

El jurat va estar format pel president, Benet Casablancas, i els vocals: David del Puerto Jimeno;María Eugenia Luc;Xavier Dàrias; Costin Cazaban; Sigmund Krauze; Martín Matalón i Joan Guinjoan, com assessor.

Segells de reconeixement d'administració oberta