Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L’Ajuntament de Tarragona presenta les visites audioguiades per la Tarragona romana

L’Ajuntament de Tarragona presenta les visites audioguiades per la Tarragona romana

L’Ajuntament de Tarragona presenta les visites audioguiades per la Tarragona romana

Es tracta d’un MP4 produït per PIPA amb la col•laboració del Patronat Municipal de Turisme
06/08/2009

 

El Pla Integral de la Part Alta (PIPA) i el Patronat Municipal de Turisme han presentat un servei innovador per poder visitar el conjunt arqueològic de Tàrraco declarat Patrimoni de la Humanitat. Es tracta d’un MP4 que actua com a audioguia i que permet als usuaris escoltar informació de 24 punts d’interès al mateix moment que observen imatges representatives de l’indret gràcies a les capacitats del reproductor MP4. El servei inclou com a idiomes el català, el castellà, el francès, l’anglès, l’alemany i l’italià.
 
Els usuaris que adquireixin l’MP4 rebran a més a més 200 plànols per tal que d’ajudar-los a orientar-se en la ruta. En els plànols s’hi ha marcat l’itinerari, ubicant els espais d’interès de la Tarragona romana amb imatges i textos dels mateixos en els 6 idiomes esmentats, tot indicant el clip relacionat de cada espai. La idea, doncs, és poder fer el recorregut d’aquests 24 punts d’interès al teu aire, i està adreçat a les persones interessades en l’àmbit cultural.
 
Aquest nou servei ajudarà a potenciar la Part Alta com a espai d’interès turístic, com demostra el fet que s’integra dins el PIPA, i també es així converteix en un regal per a qualsevol tarragoní, ja que a banda de contenir la informació turística de la ciutat , l'MP4 podrà usar-se per a contenir informació (música, jocs, fotografies...) 
 
 El reproductor, que es podrà trobar a les oficines del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (Carrer Major n. 39 i Rambla Nova), es podrà adquirir en dues modalitats: lloguer i compra. Els preus són:
 
Lloguer 1 dia: 10 euros (6 euros amb la targeta Tarragona Card)
 
Venda: 70 euros
Segells de reconeixement d'administració oberta