Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies Notícies 2009 L’Ajuntament dóna suport a la ILP Televisió Sense Fronteres

L’Ajuntament dóna suport a la ILP Televisió Sense Fronteres

L’Ajuntament dóna suport a la ILP Televisió Sense Fronteres

La iniciativa ha sorgit de la societat civil amb la intenció de posar solució a l’intent de tancar TV3 al País Valencià.
02/10/2009

 

A partir del divendres 2 d'octubre, el Servei de Política Lingüística de l'Ajuntament de Tarragona (SPLAT) tindrà a disposició de tothom els documents d'adhesió a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) "Televisió sense fronteres" perquè qualsevol persona que ho vulgui pugui adherir-s’hi.
 
La ILP “Televisió Sense Fronteres” ha sorgit de la societat civil amb la intenció de posar solució, a través de la legalització de les seves emissions, a l’intent de l’actual Govern valencià de tancar TV3 al País Valencià. També pretén assolir el reconeixement legal de l’existència de les realitats lingüístiques i culturals catalana, basca i gallega i dels seus respectius espais de comunicació. La campanya té el suport de rellevants personalitats del món polític, cultural i social català. L'SPLAT està situat a la Casa Castellarnau (c/ Cavallers, 14). L'horari és de dimarts a dissabte de 9 a 19h i diumenge de 10 a 15 h.
 
Aquesta iniciativa de suport a la ILP “Televisió Sense Fronteres” es va aprovar en el darrer Ple municipal.
 

2 d'octubre de 2009

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat