Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L’Hostal del sol s'enderrocarà abans de final d'any

L’Hostal del sol s'enderrocarà abans de final d'any

L’Hostal del sol s'enderrocarà abans de final d'any

L’alcalde ha signat el protocol d’intencions amb el propietari de l’edifici
31/07/2009

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha signat el protocol d’intencions entre l’Ajuntament de Tarragona i el propietari de la finca de l’Hostal del Sol, situada al baluart del passeig de Sant Antoni. Amb la signatura de l’acord s’iniciaran els tràmits perquè l’Ajuntament passi  a ser el titular de l’edifici i adjudiqui el seu enderrocament perquè el solar es converteixi en zona verda. Els 1.900 metres quadrats edificables es traslladaran a la zona compresa entre la Budallera i la Vall de l’Arrabassada. El propietari de l’edifici rebrà 1,7 milions d’euros, que l’Ajuntament obtindrà amb la venda dels terrenys.

Finalment, i després de més de 10 anys de processos judicials, es produirà l’enderroc de l’edifici de vuit plantes de l’Hostal del Sol. Les obres podrien començar abans de finals d’any.
 
Cal recordar que en dos anys s’hauran enderrocat tres edificis que feia deu anys que estaven pendents: el bloc Riva Garcia, els blocs de la plaça Primer de Maig i el proper serà l’Hostal del Sol.
Segells de reconeixement d'administració oberta