Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament ha inaugurat l'Oficina Local d'Habitatge

L'Ajuntament ha inaugurat l'Oficina Local d'Habitatge

L'Ajuntament ha inaugurat l'Oficina Local d'Habitatge

Centralitzarà totes les gestions tècniques i serveis que hi ha entorn de l'habitatge a Tarragona
01/08/2008
La tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a la Persona i presidenta del Consell d’Administració del Servei Municipal d’Habitatge, Victòria Pelegrín, va inaugurar l’Oficina Local de l'Habitatge, del Servei Municipal de l'Habitatge i Actuacions Urbanes SA. situada al carrer Descalços, 11.
 
Les noves instal·lacions se sumen a les ja existents al número 15 del mateix carrer i són fruit del conveni signat, a principis d’aquest any, per la creació de l’Oficina Local d’Habitatge (OLH) que centralitza totes les gestions tècniques i serveis que hi ha entorn de l’habitatge a Tarragona, com ara l’expedició de les cèdules d’habitabilitat de segona ocupació, la gestió de Test d’Edificis i d’Idoneïtat i la tramitació de subvencions per a la rehabilitació d’edificis, entre altres qüestions tècniques.
 
La nova OLH també gestiona la Borsa de mediació de lloguer social que, en col·laboració amb el Departament d’Habitatge de la Generalitat i Adigsa, té com a objectiu incrementar l’oferta d’habitatges de lloguer a preus moderats.
Segells de reconeixement d'administració oberta