Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament inverteix més de 300.000 euros en la millora del centre cívic de Torreforta

L'Ajuntament inverteix més de 300.000 euros en la millora del centre cívic de Torreforta

L'Ajuntament inverteix més de 300.000 euros en la millora del centre cívic de Torreforta

D'entre les obres, destaca la substitució de les vidrieres dels patis i la col·locació de l'aire condicionat.
26/06/2009
Dins del Pla de millora dels centres cívics de la ciutat, a Torreforta ja s’ha enllestit la substitució dels finestrals dels patis laterals del centre, que ara passen a ser d’alumini. Fins ara, aquests finestrals tenien marcs de fusta, que és un material pesat, que amb el temps ja no s’ajustava bé i això provocava pèrdua d’energia calorífica o pas del fred, en els diversos moments de l’any.
 
També preocupava la seguretat d’aquests finestrals, ja que la subjecció dels vidres amb els marcs de fusta, cada vegada era més dèbil. A més, també s’ha modificat l’alçada d’aquestes vidrieres, fins ara de 3 metres i a partir d’ara, adaptades a la normativa i a la seguretat de l’edifici.
 
Aquesta intervenció ha estat cofinançada entre l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya. El cost total ha estat de 39.800 €, dels quals 9.000 són de la Generalitat (del Pla Únic d’obres i Serveis – PUOSC) i la resta, 30.800, de l’ajuntament.
 
Continuació de les obres
Al centre cívic de Torreforta, les obres continuen amb el pressupost del Fons d’Inversió Local (FIL) amb els següents treballs (el pressupost puja a 186.800€):
-      Substitució de les lames del sostre del voladís del pati interior
-      Substitució de les lames del sostre de l’amfiteatre de la sala d’actes
-      Enderroc de divisòries de fusta i d’algun envà
-      Col·locació d’un parquet sintètic en algunes sales
-      Canvi de la fusteria interior per alumini (portes)
-      Arranjament banys laterals a la sala d’actes
-      Arranjament de la humitat del lateral esquerra de la sala d’actes
-      Col·locació de les portes d’emergència de l’escenari
-      Canvi de les voreres perimetrals dels patis triangulars
-      Repàs de pintura de les zones reformades
-      Pavimentació amb formigó estampat a l’accés lateral de l’edifici
 
A més, la Casa d’Oficis d’Energia Solar i Climatització, depenent del Servei Municipal d’Ocupació, instal·larà aire condicionat aportant la mà d’obra i l’ajuntament posarà el material. (pressupost: 100.000€).
 
Les activitats del centre s’han suspès, però els serveis que es continuen prestant, són: OMAC, Biblioteca, Serveis Socials, USIF (Antic SIAD), Servei d’Orientació Laboral i Unitat Tècnica d’immigració i ciutadania.
Segells de reconeixement d’administració oberta