Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament promou la creació d'ocupació i formació professional

L'Ajuntament promou la creació d'ocupació i formació professional

L'Ajuntament promou la creació d'ocupació i formació professional

Durant aquest mes de gener s'han generat 70 nous llocs i abans que acabi el mes se'n crearan 40 més
08/01/2009
El dijous 8 de gener s’ha realitzat la segona reunió de la Mesa d’Anàlisi i Seguiment de la situació econòmica de Tarragona a la que hi han assistit l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, la consellera d’Empreses, Formació, Ocupació i Consum, Dolors Herrera, el tinent d’alcalde de Gestió Econòmica, Pau Pérez, el conseller d’ensenyament, Joan Sanahujes i representants dels sindicats de la ciutat, PIMEC i CEPTA.
 
L’objectiu d’aquesta segona reunió és analitzar la situació socioeconòmica actual i establir línies de treball conjuntes per contribuir a pal·liar els efectes de la crisi. Entre els punts que s’han tractat, destaca la necessitat de millorar la formació professional i de crear nova ocupació per a les persones que es troben en situació d’atur. Tal i com explica, Dolors Herrera: “En el que portem d’any hem creat 70 nous llocs de treball i abans que acabi el mes de gener se’n crearan 40 més. A més, hem acordat amb el departament d’Ensenyament iniciar un treball conjunt per a posar en marxa programes de formació ocupacional d’acord amb la demanda actual”.
 
En el marc d’aquesta segona trobada, s’ha destacat la importància que juga el parc temàtic Port Aventura com a focus d’ocupació del Camp de Tarragona, amb més de 4.000 treballadors, i dinamitzador de l’activitat comercial i empresarial de la zona. En aquest sentit, els membres de la mesa han acordat reclamar al conseller d’indústria i Comerç de la Generalitat de Catalunya que es mantingui la inversió catalana del projecte i que no es disgreguin les activitats.
Segells de reconeixement d'administració oberta