Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament rep una subvenció de 543.973€ del SOC

L'Ajuntament rep una subvenció de 543.973€ del SOC

L'Ajuntament rep una subvenció de 543.973€ del SOC

La subvenció es destinarà al foment de la formació i l'ocupació a Camp Clar i la Part Alta
15/12/2008
L’Ajuntament ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc de la convocatòria de Treball als barris de 543.973€ per al foment de la formació i l’ocupació a Camp Clar i la Part Alta. L’oficina tècnica dels plans integrals, el Servei Municipal d’Ocupació i la conselleria d’empreses, formació, ocupació i consum han dissenyat diversos programes de qualificació professional i de desenvolupament local orientats a la creació d’ocupació.
 
Al barri de Camp Clar, l’ajut de 484.657€ es destinarà a la realització de dos cursos en atenció al públic i en tècniques de venda per a 30 persones en situació d’atur. A més, es posaran en marxa diversos plans d’ocupació que suposen la creació de 44 nous llocs de treball i que realitzaran tasques de neteja, manteniment i rehabilitació d’espais públics i equipaments municipals.
 
A la Part Alta, els 59.316€ corresponents es destinaran a la contractació de dos informadors ambientals que participaran en la campanya informativa per a la recollida selectiva de les deixalles. I al llarg del 2009, la conselleria de Promoció Comercial posarà en marxa diversos programes destinats al foment del desenvolupament local, dirigits especialment al sector comercial del barri.
 
12/12/2008
Segells de reconeixement d'administració oberta