Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'alcalde es compromet a fer un jardí al col·legi de Pràctiques

L'alcalde es compromet a fer un jardí al col·legi de Pràctiques

L'alcalde es compromet a fer un jardí al col·legi de Pràctiques

Continuen les visites de l'alcalde a tots els centres educatius de la ciutat
29/10/2008
L’alcalde de Tarragona, acompanyat del regidor d’Ensenyament, i del director de l’Institut Municipal d’Educació, Carles Cepero, han visitat aquest matí el CEIP Pràctiques. Durant la visita l’alcalde ha vist totes les instal·lacions, guiat pel director del centre, Josep Ramon Boix, i membres de l’Associació de Mares i Pares (AMPA). L’alcalde s’ha compromès a fer “un nou jardí al pati dels grans”, com li ha demanat un representant del Consell d’Alumnes de l’escola. És més, Josep Fèlix Ballesteros ha afegit: “Farem un jardí seguint les pautes del romà del Parc de les Granotes, que s’iniciarà a finals d’any”.
 
Durant la visita l’alcalde també ha parlat amb la direcció del centre del seu trasllat, previst a la zona del Pou Boronat. Els alumnes del Consell han agraït a l’alcalde que aquest estiu l’Ajuntament pintés la façana de l’escola i “ens ha agradat molt poder-nos fer el carnet de l’autobús –el Club dels Tarraconins–". Per la seva banda, el director de l’escola ha destacat que “aquesta és la primera visita formal que ens fa l’alcalde d’aquesta ciutat”. Tant l’alcalde Ballesteros com el regidor Joan Sanahujes han destacat la feina feta “tant per la direcció del Pràctiques com per l’AMPA, que és molt activa”.
 
 
Amb aquesta visita d’avui al CEIP Pràctiques, l’alcalde continua complint amb una promesa que va fer en campanya de visitar tots els centres educatius escolars. La reunió ha durat una hora i ha consistit en una visita a les instal·lacions i una posterior entrevista amb la direcció del centre i els membres de l’Associació de Mares i Pares (AMPA).
Segells de reconeixement d'administració oberta