Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La 18a edició de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona s’amplia fins als 2.000 participants

La 18a edició de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona s’amplia fins als 2.000 participants

La 18a edició de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona s’amplia fins als 2.000 participants

La cursa es disputarà el proper 29 de novembre i les inscripcions ja són obertes
La 18a edició de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona s’amplia fins als 2.000 participants Cartell de la Mitja Marató de Tarragona 2009
03/11/2009

 

La 18a edició de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona es disputarà el proper diumenge 29 de novembre amb novetats importants respecte les edicions anteriors. El conseller d’Esports, José Cosano, ha explicat que “l’edició d’aquest any amplia el nombre de participants fins a 2.000 persones i millora els serveis per fer una mitja marató millor en qualitat i quantitat”. Entre les novetats destaquen el canvi en el lloc de sortida i el recorregut. D'aquesta manera, aquest any la cursa començarà a les 10 h al c. Torres Jordi i transcorrerà pel centre de la ciutat i el punt d’arribada serà al c. Trafalgar.
 
A més, els participants podran comptar en el punt de sortida amb aparcaments gratuïts, servei de guarda-roba i vestidors a les instal·lacions esportives de la Part Baixa i, aquest any, també tindran disponible un servei de guarderia situat a la piscina municipal del Serrallo. Per a l’arribada, els corredors disposaran dels serveis de massatges, estiraments dirigits, aquarelax i piscina climatitzada.
 
Les inscripcions ja són obertes i poden fer-se per internet a través de la pàgina www.mitjatarragona.cat i de manera presencial a la botiga especialitzada Runnersworld Tarragona (c. Salvador Espriu, 26). Juntament amb la Mitja Marató Ciutat de Tarragona, aquest any també se celebrarà la 9a edició del Certamen Fotogràfic de la cursa, obert a la participació de tothom sobre qualsevol aspecte relacionat amb la cursa. El termini d’admissió de fotografies s'acaba el dia 15 de desembre.
 
Més informació i inscripcions: www.mitjatarragona.cat
Segells de reconeixement d'administració oberta