Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La 1a caminada d'hivern al Complex Esportiu de Sant Salvador

La 1a caminada d'hivern al Complex Esportiu de Sant Salvador

La 1a caminada d'hivern al Complex Esportiu de Sant Salvador

13/02/2009
Aquest diumenge 15 de frebrer se celebra la 1a caminada de l'any organitzada pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona. Seguint amb la campanya iniciada l’any passat “Coneix les instal·lacions esportives municipals de Tarragona”, aquesta primera activitat serà al complex esportiu municipal de Sant Salvador.
 
En aquesta edició, hi participaran més de 1.000 ciutadans de Tarragona i rodalia, sortint a des de la plaça del Centre Cívic de Sant Salvador, carretera Pallaresos, camí de carro cap a Perafort, camí de les Gunyoles, Llera del riu Francolí, bosc lateral del Pont del Diable, boscos de Sant Ramon, camí de Sant Ramon a Sant Salvador, arribada a la mateixa plaça.
 
En arribar tots els participants podran visitar el Complex Esportiu Municipal de Sant Salvador i gaudir d'un esmorzar a base de coca de Tarragona i xocolata calenta. Els caminants també rebran una ampolla d'aigua tan a la sortida com a l'arribada, així com una invitació per gaudir de les activitats que és realitzen en aquest complex.
 
En aquesta caminada aportaran la seva col·laboració desinteressada més de 50 voluntaris, tan de Protecció Civil com del Patronat Municipal d'Esports. La Guardia Urbana també tindrà cura del trànsit en les carreteres principals.
Els participants es trobaran a les 8 del matí a la plaça del Centre Cívic de Sant Salvador i a les 9 començarà la caminada.
Segells de reconeixement d'administració oberta