Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La Brigada d'Intervenció Ràpida augmenta un 15% les actuacions

La Brigada d'Intervenció Ràpida augmenta un 15% les actuacions

La Brigada d'Intervenció Ràpida augmenta un 15% les actuacions

10/10/2008
La Conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona va posar en marxa la Brigada d’Intervenció Ràpida el passat 30 de juliol. Aquest nou servei es complementa amb la Brigada Municipal i soluciona les petites reparacions de la via pública d’una manera eficaç i sense esperes prolongades.
 
Les dades des de la seva posada en funcionament:
Total trucades rebudes                                                                  425
Desviades a altres departaments                                                  144
Total actuacions realitzades des de la posada en funcionament 350
 
Els ciutadans poden informar de qualsevol tipus de deficiència de la via pública a través del telèfon gratuït disponible les 24 h durant els 7 dies de la setmana:
900 200 274
 
L’execució dels treballs més urgents s’inicien en 24 hores, els urgents en tres dies i els normals, en deu.
 
Equip humà: 17 persones entre operaris, tècnics, oficials i personal administratiu
Mitjans materials: 4 camions, 2 furgonetes, 2 dumper, generadors, talladores, formigoneres i un equip de reparació asfàltica.
 
A més de les trucades a través del telèfon gratuït, els presidents de les Associacions de Veïns i els regidors de zona donen avís de deficiències detectades. 4 inspectors estan pendents de les possibles deficiències.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Nota d’aclariment sobre els contenidors de la Plaça de la Font
 
Un equip de la Brigada d’Intervenció Ràpida treballa en el reemplaçament de les rajoles de la Plaça de la Font que queden entre l’edifici de l’ajuntament i els contenidors soterrats i que estaven malmeses pel pas dels camions que en recollien la brossa.
 
Aquests contenidors han quedat anul·lats amb el nou sistema de recollida de la Part Alta que consisteix en la instal·lació diària de contenidors de superfície en un horari determinat (de 20 a 22h) i que, en aquesta zona, es col·loquen al carrer Sant Domènech. Per aquesta raó, al mateix temps que es reemplacen les rajoles es retiraran aquests contenidors soterrats que no compleixen els requisits i la normativa vigent per a la recollida selectiva.
Segells de reconeixement d'administració oberta