Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La consellera Carme Crespo presenta l'Agenda 21

La consellera Carme Crespo presenta l'Agenda 21

La consellera Carme Crespo presenta l'Agenda 21

Una eina pel desenvolupament sostenible de la Ciutat de Tarragona
11/07/2007

La Consellera de Sosteniblitat, Medi Ambient i Salut, Carme Crespo ha presentat l'Agenda 21 local que servirà per aconseguir un desenvolupament que no comprometi les futures generacions.

En realitat es tracta d'un plà estratègic de caire transversal que haurà de millorar sensiblement la qualitat de vida de la ciutadania partint d’uns principis bàsics que garanteixin un equilibri que no malbarati els recursos.

L'acció de la sostenibilitat local és una eina que també serveix per contribuir al canvi global. Carme Crespo ha explicat com funciona aquesta interessant experiència en ciutats com Terrassa o Saragossa, on ja s'ha notat els primers canvis de millora per part de la ciutadania.

Montse Castro, de l'empresa Lavola, encargada de redactar el Plà d'acció Local per a la sostenibilitat de Tarragona ha explicat el procés necessari per a convertir aquest projecte en una realitat tangible. I ha incidit en què el concepte de sostenibilitat passa per créixer econòmicament però d'una manera respectuosa amb el medi ambient.

L'Agenda té diverses fases desenvolupament entre las que destaca el paper de la ciutadania i la seva participació.

Més informació: Presentació en PDF (2,5 MB)

Segells de reconeixement d'administració oberta