Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La històrica Cooperativa Obrera rep la Medalla de la Ciutat

La històrica Cooperativa Obrera rep la Medalla de la Ciutat

La històrica Cooperativa Obrera rep la Medalla de la Ciutat

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va lliurar ahir la Medalla de la Ciutat a la Cooperativa Obrera Tarraconense.
La històrica Cooperativa Obrera rep la Medalla de la Ciutat Acte d'entrega de la Medalla de la Ciutat a la Cooperativa Obrera al saló de plens
28/11/2019

Un acte que va obrir la consellera de Participació, Carla Aguilar-Cunill, glosant la història de l’entitat i remarcant que “la Cooperativa Obrera és un referent a la nostra ciutat. Aquesta medalla és el reconeixement a la llarga història i trajectòria d’una entitat promotora de moltes activitats culturals a la ciutat”.

Per la seva part, el president del Consell Rector de la Cooperativa Obrera Tarraconense, Dioniso de la Varga, va rebre emocionat el guardó de mans de l’alcalde, fent un reconeixement a tots els socis “que amb el seu esforç i sentiment cooperatiu han fet que tot això fos possible”. De la Varga ha volgut recordar a Joan Josep Marca, que fou el fundador de Mútua Catalana i la que fou consellera de l’Ajuntament de Tarragona, Ana Santos.

L’alcalde Ricomà va tancar l’acte destacant que la Medalla de la Ciutat “és el millor reconeixement que es pot rebre de la ciutat i es dóna a una entitat que ha treballat des de la perseverança i ha mantingut al llarg del temps la seva activitat cultural i cívica. La Cooperativa Obrera Tarraconense és un ateneu obert a la ciutadania”.

Segells de reconeixement d'administració oberta