Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La II Fira de l'Educació Vial va comptar amb més de 15.000 visitants, duplicant la xifra de l'any anterior

La II Fira de l'Educació Vial va comptar amb més de 15.000 visitants, duplicant la xifra de l'any anterior

La II Fira de l'Educació Vial va comptar amb més de 15.000 visitants, duplicant la xifra de l'any anterior

El Road Show va posar el punt i final a les activitats complementàries de la Fira
11/06/2009
 
La II Fira de l’Educació Vial va aconseguir un gran èxit de participació, amb més de 15.000 visitants. La Fira va marcar la cloenda del curs del programa d’educació vial engegat per la Guàrdia Urbana que aquest any s’ha consolidat, programant activitats durant tot l’any a tots els centres escolars de la ciutat, posicionant Tarragona com a referent en l’educació vial a les escoles.
 
Durant els 5 dies que va durar la fira, del 3 al 7 de juny, 40 col·legis van participar directament, bé a la fira o bé en alguna de les activitats complementàries que es van organitzar. La celebració del Road Show, al qual hi van assistir més de 600 estudiants de Batxillerat, va posar el punt i final a les activitats complementàries programades en aquesta segona edició de la Fira organitzada per la Guàrdia Urbana de la ciutat.
 
Aquest any la fira va ampliar la superfície, dels 2.500 m2 de l’edició anterior a 7.000m2 que van facilitar la mobilitat i van evitar aglomeracions. També s’hi va afegir un dia més, passant dels 4 als 5 dies i es va assolir la previsió inicial de duplicar els 8.000 assistents de l’any anterior.
Segells de reconeixement d'administració oberta