Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La Junta de Govern ha aprovat l’inici de la contractació de la cobertura de la piscina de Sant Salvador

La Junta de Govern ha aprovat l’inici de la contractació de la cobertura de la piscina de Sant Salvador

La Junta de Govern ha aprovat l’inici de la contractació de la cobertura de la piscina de Sant Salvador

L’actuació té un pressupost estimat d’1,3 M€ i el calendari previst és iniciar les obres al març de 2010.
02/11/2009

 

La Junta de Govern Local ha aprovat la contractació per procediment obert, per a l’adjudicació de la redacció del projecte i l’execució de les obres de la coberta de la piscina de Sant Salvador. L’actuació té un pressupost estimat d’1,3 M€ i el calendari previst és iniciar les obres al març de 2010. Actualment, el complex esportiu situat al barri de Sant Salvador està integrat per les següents instal·lacions esportives: un pavelló poliesportiu, un gimnàs, dues pistes de tenis, dues piscines descobertes i dues pistes de pàdel, que van ser inaugurades per l’alcalde i el conseller d’esports el dimarts passat.
 
L’Ajuntament té la intenció de millorar el nivell de prestacions del complex, mitjançant la instal·lació d’una coberta mòbil a la zona de la piscina, ampliant així els terminis d’utilització i, en conseqüència, el nombre d’usuaris i serveis. D’aquesta manera es fa possible el seu ús durant tot l’any i s’amplia a tots els col·lectius escolars, esportistes de competició i població en general.
 
Les principals característiques de la nova coberta:
 
  • Coberta mòbil motoritzada, translúcida, dissenyada d’acord amb els màxims criteris de sostenibilitat i garantint un bon aïllament que eviti pèrdues de temperatura.
  • A la zona d’aigües s’instal·larà una sauna finlandesa, una sauna de vapor i un jacuzzi
  • La instal·lació haurà de permetre l’accés d’usuaris amb mobilitat reduïda.
  • L’accés a la piscina es dissenyarà a través del poliesportiu.
  • Connexió amb la zona de vestidors del poliesportiu.
  • Sistema de climatització de l’aigua i de l’aire.
  • Disposarà d’una zona de platja dissenyada per donar servei durant els mesos d’estiu i que haurà de contemplar:
·         Enjardinament (gespa)
·         Paviments
·         Enllumenat
·         Dutxes interiors i exteriors
·         Mobiliari urbà (bancs, papereres, etc.)
 
Des de l’inici de mandat, l’equip de govern ha treballat en un pla de millora de les instal·lacions esportives per posar-les al dia i millorar el servei ciutadà, la portaveu del govern Begoña Floria ha explicat que “des del 2007 s’han triplicat el nombre d’usuaris de les instal·lacions municipals, hem passat de 3000 a 9000 usuaris”. En els darrers dos anys, s’ha realitzat una inversió de 6,5M€, que inclou la construcció del nou equipament de Torreforta- Riuclar i que està previst entri en funcionament a principi de l’any que ve.
 
Tarragona, 2 de novembre de 2009
Segells de reconeixement d'administració oberta