Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La nit de Sant Joan

La nit de Sant Joan

La nit de Sant Joan

La cercavila de foc pels carrers de la ciutat i la música a la platja tornaran a ser els protagonistes de la revetlla del 23 de juny a la nit
15/06/2009
Amb la Diada de Sant Joan, arribarà la revetlla del 23 de juny a la nit, on s’ha programat l’encesa de la foguera, la cercavila de foc i l’encesa de la foguerada central de la nit a la Plaça de la Font amb la revetlla, aquest any a càrrec de la banda Fundación No Hay Manera. Pel que fa a la música programada a l’escenari de la platja, engegarà a les 18h de la tarda i s’allargarà fins l’endemà a les 6h. A les 24h serà el torn de la Sant Joan Beach Party 09, amb tots els èxits dels 80 i els 90.
 
El mateix dia de Sant Joan, a les 19:30h a la Plaça de la Font, se celebrarà l’exhibició castellera.
 
 
El programa d’actes:
 
Dimarts 23 de juny
18 h fins a les 6 h, platja Miracle. MÚSIQUES ELECTRÒNIQUES: col·lectiu Butoh Colours/Tren-k.
 
18.30 h, des del cim del Canigó. ARRIBADA A TERRES TARRAGONINES DEL FOC DE SANT JOAN en relleus: Colla Diables Voramar del Serrallo i Víbria.
 
20 h, Serrallo. REBUDA DEL FOC, proclama, sorollosa tronada, fo-guerada i ninot. Tot seguit, BERENAR. Organitzen: Colla Diables Voramar del Serrallo i Víbria.
 
21 h, pl. Mitja Lluna. TRONADA DE LA PIROTÈCNIA IGUAL. Tot seguit, LA TRADICIONAL MOSCATELLADA amb coques i moscatell, enguany en la seva 25ena edició.
 
21h, Refugi 1 del Moll de Costa. NIT DE SANT JOAN DELS JUBILATS I PENSIONISTES DE TARRAGONA. Sopar i Revetlla amenitzada pel grup Titus. Música i sorpreses fins ben entrada la nit. Venda anticipada de tiquets a les Llars de Jubilats de Tarragona. Preu 8e. Organitza: Jubilats de Torreforta. Col·laboren: Autoritat Portuària i Ajuntament de Tarragona
 
23 h, platja Miracle. MÚSICA CHILL OUT a peu de sorra per començar la nit amb bones vibracions. Tot Música 105.1 / Loca FM 106.1
 
23 h, des de la pl. Mitja Lluna i fins a la pl. de la Font. ENCESA DE LA FOGUERA I CERCAVILA DE FOC. Ball de diables, el drac, el bou, la víbria i la colla diables Voramar. Enguany, els grups de foc locals, han convidat a dues agrupacions de fora la ciutat per major lluïment d’aquesta nit tan especial. El Drac de Llorenç del Penedès i el Ball de Diables de Sant Pere de Ribes s’uneixen a la celebració de la nit més màgica dels Països Catalans. Itinerari: Unió, Rambla Nova, Sant Agustí, Portalet i pl. Font.
 
23:30 h, barri de Torrenova. GRAN REVETLLA DE SANT JOAN 2009 amb el grup Variedades. El servei de taules i cadires cal confirmar-lo abans del 12 de juny a l’Associació de Veïns.
 
23.40 h, pl. Font. COL·LOCACIÓ DEL NINOT EN LA FOGUERADA PEL BALL DE SERRALLONGA.
 
24 h, pl. Font. ENCESA DE LA FOGUERADA CENTRAL DE LA NIT. Tot seguit, REVETLLA amb la banda Fundación No Hay Manera.
 
24 h, platja Miracle. CONTINUACIÓ DE LA NIT DE MÚSIQUES ELECTRÒNIQUES.
 
24 h, platja Miracle. SANT JOAN BEACH PARTY 09. Tot Música 105.1 i Loca FM 106.1 ens ofereixen una nit de música amb tots els èxits dels 80, 90 i actuals, combinats amb la millor música dance comercial per no parar de ballar, fins que el cos aguanti, de les mans de Ruben Teixeira (BCN) & Xikket (VX Tàrraco Electrònica).
 
 
Dimecres 24 de juny
19:30 h, pl. de la Font. CASTELLS: Xiquets de Tarragona, Jove Xiquets de Ta-rragona, Xiquets del Serrallo i Castellers Sant Pere i Sant Pau.
Segells de reconeixement d'administració oberta