Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La nova llar d'infants municipal Francolí, llesta a finals de maig

La nova llar d'infants municipal Francolí, llesta a finals de maig

La nova llar d'infants municipal Francolí, llesta a finals de maig

Aquest nou equipament comptarà amb plaques solars per escalfar l'aigua dels vestidors; una iniciativa que s'estendrà a tots els centres educatius de la ciutat
04/03/2009
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, anuncia que les obres de la nova llar d’infants municipal Francolí –al costat del CEIP Cèsar August- estaran finalitzades a finals de maig. “La primera quinzena de juny estarà equipada amb els mobles i estarà a disposició dels pares perquè puguin veure la llar d’infants a punt de funcionar”. L’alcalde remarca que d’aquesta manera “s’acompleix el calendari d’obres previst. L’1 de setembre estarà en funcionament”, destaca Ballesteros.
 
Una de les novetats del centre és que incorporarà plaques solars per escalfar l’aigua dels vestidors. Les conselleries d’Ensenyament, Medi Ambient i el Servei Municipal d’Ocupació estan implantant aquesta mesura d’estalvi energètic a tots els centres educatius públics. De fet, ja hi ha deu centres que ho tenen.
 
La nova llar d’infants municipal té un cost econòmic d’1.400.000 euros i estarà situada al carrer Joan Baptista Plana, al costat lateral del centre educatiu infantil i de primària Cèsar August. Disposarà de  94 places distribuïdes de la forma següent: 8 places de 0 a 1 any; 26, d’1 a 2 anys i 60 de 2 a 3 anys. També hi haurà una aula polivalent que es s’utilitzarà segons la demanda.
 
El conseller d’Ensenyament, Joan Sanahujes, considera que “l’equip de govern municipal té el compromís de construir cinc noves llars d’infants amb les quals es preveu cobrir les necessitats actuals, però que hi ha un dèficit important de places  perquè de l’any  1989 al 2004 no se’n  va fer cap i ara s’ha de recuperar el temps”.
 
Les tres properes llars d’infants que es construiran són: la Francolí; una altra a Sant Pere i Sant Pau, al costat del col·legi Marcel·lí Domingo, i una tercera, darrera l’Hospital Joan XXIII.
Segells de reconeixement d'administració oberta