Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La Part Alta tindrà un nou Espai Sociocultural i Turístic

La Part Alta tindrà un nou Espai Sociocultural i Turístic

La Part Alta tindrà un nou Espai Sociocultural i Turístic

El projecte es farà a l'actual seu de Ca l'Agapito i tindrà 2.500m2
19/05/2009
El passat 12 de maig l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, juntament amb la responsable del Pla Integral de la Part Alta (PIPA) i regidora de l’Ajuntament, Carme Crespo, van presentar, a l’actual seu de Ca l’Agapito (antic convent de les beates de Sant Domènec) i Casa Sefus, un projecte per a la construcció d’un nou Espai Sociocultural i Turístic.
 
Aquest nou espai, adreçat als veïns, als tarragonins i tarragonines però també als turistes que visiten la ciutat, servirà per a la recuperació de la zona, per millorar l’espai urbà i la convivència veïnal, i alhora per potenciar l’atractiu turístic de la ciutat; com a porta d’arribada a la visita.
 
A més, l’equipament dóna resposta a la reivindicació veïnal d’un centre de relacions cíviques, aconsegueix restaurar un edifici de gran interès patrimonial per a la ciutat i reforça el Pla de Competitivitat Turística.
 
El projecte, de 2.500m2, es finançarà amb fons provinents del PIPA i preveu que tingui un cost aproximat de 5 milions d’euros, fruit de la redistribució dels recursos. El pressupost va a càrrec al 50% de l’Ajuntament i Generalitat.  
 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta