Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La piscina de Sant Pere i Sant Pau ja està oberta

La piscina de Sant Pere i Sant Pau ja està oberta

La piscina de Sant Pere i Sant Pau ja està oberta

Han finalitzat les obres d'adequació després dels forts vents del passat dissabte 27 de gener que es van emportar ¼ part de la coberta i va trencar diversos vidres
09/02/2009
La piscina de Sant Pere i Sant Pau ja torna a estar oberta al públic. El passat dissabte 27 de gener els forts vents es van emportar ¼ part de la coberta i va trencar diversos vidres de l’estructura, durant tota la setmana passada es va treballar en  la solució més efectiva per a poder obrir el més aviat possible. És per això que l’obra s’ha plantejat en dues fases. 
En la primera fase s’ha actuat en el cobriment provisional de la coberta, i en la segona es faran la resta d’adequacions pendents. Aquesta última fase es realitzarà al mes de setembre durant el tancament per a realitzar les tasques de manteniment de la instal·lació. El cost de les obres esta valorat entre 90.000-100.000 € aproximadament.
 
Durant els dies que la piscina ha estat tancada els abonats de la instal·lació han pogut utilitzar les diferents piscines municipals.
 
Les actuacions realitzades són:
-          14 planxes de policarbonat als mòduls (8x1,5 metres )
-          4 planxes de policarbonat al tester (2x1,5m)
-          Substitució gomes unió mòduls
-          Substitució 5 vidres de càmera perimetrals
Segells de reconeixement d'administració oberta