Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La propera sortida "Tarragona, véns a la muntanya?" al Puig del Marc

La propera sortida "Tarragona, véns a la muntanya?" al Puig del Marc

La propera sortida "Tarragona, véns a la muntanya?" al Puig del Marc

09/12/2008
El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona , seguint amb el programa “TARRAGONA, VÉNS A LA MUNTANYA?” organitza la propera sortida d’aquesta temporada de tardor 2008 al El Puig del Marc el diumenge 14 de desembre. Les inscripcions poden fer-se a les Piscines Municipals de la Part Baixa – Serrallo, Campclar i Bonavista.
 
Sortida “El Puig del Marc”, 14 de desembre
Itinerari: La Riba - Les Lloranques - Barraca del Bresca - Portell de l’Alzina - Mas del Puig - El Bosc Gran - Castell d’en Dalmau - Font del Pasqual - La Riba.
Distància: 7 quilòmetres.
Desnivell: 350 metres.
 
El Puig de Marc, amb els seus 722 metres d’altitud, forma part de la serralada que s’alinea i continua per la serra de la Lluera, els relleus de Mont-ral, l’Albiol i la serra de la Mussara, formada per una sèrie de contraforts que clouen les terres del Camp per la banda de ponent, en el punt de contacte entre la serra de Miramar i les Muntanyes de Prades.
 
Des del poble de la Riba, al lloc conegut com el Cap de Riba, es començarà a ascendir al Puig de Marc per les Lloranques i la barraca del Bresca. Guanyant alçada vers els cingles del Puig es travessarà el rocam pel portell de l’Alzina arribant a les antigues terres de conreu del mas del Puig i a la seva gran era amb construccions de pedra seca. El camí de retorn al poble es farà passant per les restes del Bosc Gran, la singular roca calcària del Castell d’en Dalmau i la font del Pasqual.
 
SORTIDA: 7.45h. Pl. Imperial Tarraco
TORNADA: 15,00h aprox. Pl. Imperial Tarraco
PREU: 11€ /Sortida
INFORMACIÓ: Patronat Municipal d’Esports ; 977 550 299- 977 550 073
Piscines Municipals  Part-Baixa –Serrallo 977 226 054; Bonavista 667 407 861
Segells de reconeixement d'administració oberta