Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La Temporada de Tardor del Teatre Metropol inclou espectacles per a tots els públics

La Temporada de Tardor del Teatre Metropol inclou espectacles per a tots els públics

La Temporada de Tardor del Teatre Metropol inclou espectacles per a tots els públics

L’obra 'Cancun' de Jordi Galceran serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la temporada
La Temporada de Tardor del Teatre Metropol inclou espectacles per a tots els públics Els quatre protagonistes de Cancun, de Jordi Galceran
02/10/2009

 

El 30 d’octubre arrencarà la nova temporada al Teatre Metropol, que comptarà amb la participació de grans artistes del panorama català com ara Emma Vilarasau, Àngels Gonyalons, Ramon Madaula i Julio Manrique, entre molts d’altres.
 
L’encarregada de donar el tret de sortida a la temporada el 30 d’octubre serà la comèdia Cancun de Jordi Galceran, reconegut autor per l’èxit indiscutible d’El mètode Grönholm. El seguirà un Hamlet protagonitzat per Julio Manrique, que ha rebut per aquest paper el Premi de la Crítica 2009 a la millor interpretació.
 
Emma Vilarasau i Àngels Gonyalons interpretaran dues peces de Víctor Català el divendres 13 de novembre. Es tracta de dos dels monòlegs més coneguts d'aquest autor La Infanticida i Germana Pau. Una setmana més tard, Ramon Madaula encapçala un repartiment de luxe en l’obra Una comèdia espanyola, l'obra més ambiciosa de Yasmina Reza, autora de grans èxits com ara Arte o Un Déu salvatge. Ambdues representacions estan incloses dins el certamen de la Tardor Literària.
 
La dansa, la música i la màgia també ompliran l’escenari del Metropol, de la mà de la companyia Plan B d’Arantxa Sagardoy, de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i Juan Tamariz, respectivament.
 
Un dels clàssics de la temporada són les dues versions dels Pastorets, els de l’Associació La Salle i els de La Golfa, que com cada any ocuparan el teatre durant les vacances de Nadal.
 
Podeu consultar tota la programació de la Temporada de Tardor en el següent dossier.
 

2 d'octubre de 2009

Segells de reconeixement d'administració oberta