Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La tercera Tarracoparty amplia les activitats per al públic familiar

La tercera Tarracoparty amplia les activitats per al públic familiar

La tercera Tarracoparty amplia les activitats per al públic familiar

Un torneig de Sumo Robots i una mostra "retro" de material informàtic són algunes de les novetats de la lan party que se celebrarà de l'11 al 14 de setembre
21/07/2008
El cap de setmana de l’11 al 14 de setembre el Palau Firal i de Congressos acull la tercera edició de la Tarracoparty. Durant 72 hores sense interrupció els participants podran instal·lar els seus ordinadors en algun dels 400 punts habilitats. La Conselleria de Comunicació, Participació i Societat de la Informació de l’Ajuntament de Tarragona organitza aquesta lan party amb l’objectiu de divulgar l’ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i oferir l’oportunitat als participants d’ampliar i compartir coneixements informàtics en un entorn lúdic.
 
Des de la pàgina web www.tarracoparty.org tots aquells interessats en participar-hi ja poden registrar-se per inscriure’s i estar al corrent de les últimes novetats de la trobada del setembre.
 
El programa d’activitats d’aquesta tercera edició inclou una mostra “retro” de material informàtic antic, un torneig de Sumo Robots, tallers de disseny gràfic, activitats de creativitat i competicions amb videojocs com Counter Strike,  Warcraft, Pro Evolution Soccer 2008, entre d’altres. A més, hi haurà una zona pública on els assistents podran jugar amb les últimes videoconsoles del mercat. El preu d’inscripció per entrar en la zona de competició i concursos és de 35€.
 
La proposta d’aquest any aposta per fer arribar l’esdeveniment al públic familiar, per això es programaran visites guiades per apropar les activitats i el llenguatge propis d’una lan party als visitants, també podran competir amb les videoconsoles amb esportistes del Nàstic, el CBT, el Volei Sant Pere i Sant Pau i l’ADT i els més petits comptaran amb les activitats organitzades pel Club dels Tarraconins.
 
La iniciativa compta amb la col·laboració de l’associació Binary People que agrupa aficionats a les noves tecnologies de la ciutat, la Xarxa de Telecentres de la ciutat de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili que ofereix crèdits de lliure elecció als estudiants que hi assisteixin i el Palau Firal i de Congressos.
 
A l’edició de l’any passat, celebrada al setembre, van assistir-hi 300 persones que durant 48 hores van prendre part en les diferents activitats programades. El perfil dels participants van ser la majoria nois amb una mitjana d’edat de 18 anys i un 40% procedents de Màlaga, Madrid i València.
 
Més informació: www.tarracoparty.org
Segells de reconeixement d'administració oberta