Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La xarxa de Telecentres de Tarragona engega amb més de 1.000 places per al nou curs

La xarxa de Telecentres de Tarragona engega amb més de 1.000 places per al nou curs

La xarxa de Telecentres de Tarragona engega amb més de 1.000 places per al nou curs

El servei es consolida amb un nou web i l’augment de l’oferta formativa en un 36%
02/10/2009

 

El proper 13 d’octubre comencen els nous cursos de la Xarxa de Telecentres de Tarragona. Tal com explica la tinenta d’alcalde de Comunicació, Participació i Societat de la Informació, Begoña Floria: “aquest és l’any de la consolidació de la Xarxa de Telecentres de la ciutat. Durant aquest temps hem treballat per dotar de recursos i personal els telecentres de la ciutat i establir un full de ruta que ens ha permès millorar notablement el servei”. La programació per aquest curs 2009-2010 ha augmentat respecte l’any anterior en un 36% els cursos i un 41% les píndoles.
 
A més, també s’ha presentat el nou web que amplia els seus serveis i, entre altres opcions, permet descarregar el formulari d’inscripció als cursos i els manuals didàctics que els formadors utilitzen a les classes i que facilita a l’alumne l’aprenentatge. El temari dels cursos se centra en assentar les bases per iniciar-se en l’ús de l’ordinador i aprendre a navegar per la Xarxa. La formació es realitza amb programari lliure (sistema operatiu Linux-Ubuntu, OpenOffice i Mozilla-Firefox) i poden accedir-hi totes les persones majors de 18 anys empadronades a Tarragona. Els cursos són gratuïts i les inscripcions es realitzen als Telecentres de la ciutat i a les Oficines Municipals d’Atenció al Ciutadà. Begoña Floria explica que: “l’objectiu és millorar les condicions de vida de les persones i oferir les mateixes oportunitats a aquells col·lectius que, per diferents circumstàncies, no han tingut accés a la societat de la informació i a les noves tecnologies i corren el risc de quedar-ne exclosos”.
 
Per aquest nou curs està previst que a principis de l’any 2010 es compti amb un nou telecentre ubicat a l’antic edifici de Lletres a la plaça Imperial Tarraco i que se sumarà als sis ja existents.
 

2 d'octubre de 2009

Segells de reconeixement d’administració oberta