Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 La Xarxa de Telecentres organitza el I Concurs de Fotografia Digital

La Xarxa de Telecentres organitza el I Concurs de Fotografia Digital

La Xarxa de Telecentres organitza el I Concurs de Fotografia Digital

El dia 17 de maig, Dia d'Internet, es projectaran les fotografies del concurs "Tarragona ni t'ho imagines"
04/05/2009
La Xarxa de Telecentres de Tarragona organitza el I Concurs de Fotografia Digital “Tarragona ni t’ho imagines” amb motiu del Dia d’Internet que se celebra el proper 17 de maig.
 
El concurs és obert a tota la ciutadania i té dues categories, una de temàtica lliure que mostri els racons menys coneguts i sorprenents de la ciutat i l’altra de noves tecnologies que reflecteixi la repercussió que aquestes tenen per a les persones i els espais de la ciutat. El termini per a presentar les obres ja és obert i finalitza el proper 17 de maig, les fotografies poden entregar-se als telecentres de la ciutat amb la mateixa càmera o amb un llapis de memòria i per correu electrònic a través de l’adreça telecentres@tarragona.cat.
 
S’entregaran tres premis per a cadascuna de les categories, el primer consisteix en una càmera digital fotogràfica compacta i el segon i tercer classificats rebran un llapis de memòria USB. Totes les fotografies presentades al concurs seran projectades als envelats ubicats a l’entrada de l’Ajuntament el Dia d’Internet, el 17 de maig, i l’entrega de premis es realitzarà la setmana següent.
 
Més informació i bases del concurs: http://telecentres.tarragona.cat
Segells de reconeixement d'administració oberta