Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament convoca dos premis extraordinaris sobre la història de Tarragona durant la Guerra del Francès

L'Ajuntament convoca dos premis extraordinaris sobre la història de Tarragona durant la Guerra del Francès

L'Ajuntament convoca dos premis extraordinaris sobre la història de Tarragona durant la Guerra del Francès

Els guardons estan adreçats a projectes d'investigació universitaris i a treballs de recerca de Batxillerat
27/07/2009

Com a pas previ als actes de commemoració del Bicentenari del setge de Tarragona durant la guerra (1811-2011), l’Ajuntament de Tarragona convoca dos premis extraordinaris per a promoure la recerca d’aquest esdeveniment històric.
 
En primer lloc, convocat per la Conselleria de Patrimoni, el 13è Premi d’Història Gramunt i Subiela, amb caràcter extraordinari, adreçat a projectes de recerca universitària sobre aspectes relatius a la història de Tarragona i comarca durant la Guerra del Francès (1808-1814). El premi està dotat amb 6.000 € i la publicació del treball desenvolupat per la recerca. Els aspirants hauran de lliurar el projecte abans del dia 4 de desembre i el resultat del Jurat es farà públic durant el primer trimestre de l’any 2010. 
 
En segon lloc, la Conselleria de Patrimoni i la Conselleria d’Ensenyament, convoquen un premi extraordinari per a treballs de recerca de Batxillerat sobre la Guerra del Francès a Tarragona i la comarca del Tarragonès. Els sol·licitants hauran de ser estudiants de batxillerat d’un centre de Secundària de la comarca del Tarragonès i haver presentat un treball de recerca durant el curs acadèmic 2009-2010.  El primer premi està dotat amb un ordinador portàtil i l’accèssit amb un iPOD.  El termini de lliurament de treballs estarà obert fins el 10 de juny de 2010 i la resolució del jurat es farà pública abans del 1 d’agost de 2010.

Segells de reconeixement d'administració oberta