Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament de Tarragona i DEPANA signen un conveni de col·laboració

L'Ajuntament de Tarragona i DEPANA signen un conveni de col·laboració

L'Ajuntament de Tarragona i DEPANA signen un conveni de col·laboració

31/10/2008
La Consellera de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo i, la Presidenta de la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural (DEPANA), Purificació Canals, han signat el conveni de col·laboració que possibilita la Dimensió social del projecte de gestió sostenible de la punta de la Móra.
 
Entre les actuacions que inclou el conveni destaquen les vinculades a la realització dels estudis de biodiversitat i gestió a l’espai natural, els estudis de comunitats vegetals i faunístiques de gran interès: com la vegetació de roca, l'inventari de Pancratium maritimum, l’estudi de vegetació dunar, l’estudi de les comunitats d’algues, l’estudi de papallones, etc. I la recerca destinada a conèixer els impactes als que està sotmès l’espai natural: estudi de capacitat de càrrega de les platges i camí principal, l’estudi de freqüentació i tipologia d’usuaris a l’espai natural, etc.). Així com l’oferta d’educació ambiental, voluntariat i participació ciutadana, dirigida tant a la població de Tarragona com els visitants que arriben a la zona.
 
En aquest sentit, destacar que el passat 2007, més de 500 persones van participar en les activitats de participació i educació ambiental que DEPANA va realitzar en el marc del Projecte de gestió sostenible de la punta de la Móra.
 
L’Ajuntament de Tarragona aportarà 8.000 € que finançaran parcialment l’execució de les actuacions anteriorment citades, durant l’exercici del 2008, tot cercant l’objectiu d’apropar d’una forma sostenible i respectuosa l’espai natural de Tamarit-punta de la Móra a la ciutadania.
Segells de reconeixement d'administració oberta