Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament de Tarragona presenta la nova Ciutat Esportiva

L'Ajuntament de Tarragona presenta la nova Ciutat Esportiva

L'Ajuntament de Tarragona presenta la nova Ciutat Esportiva

08/06/2006

El tinent d'alcalde i portaveu de l'Equip de Govern, Joan Aregio, acompanyat del president del Club Gimnàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, han presentat el projecte de la futura Ciutat Esportiva que s'ubicarà a Campclar.

El tinent d'alcalde, Joan Aregio, ha manifestat que Tarragona, que ja supera els 130.000 habitants, necessita un punt de referència d'una gran ciutat esportiva i que això coincideix en un moment en que el Club Gimnàstic està a punt de classificar-se per a la primera divisió.

La Ciutat Esportiva s'ubicarà a Campclar, perquè té molt bones comunicacions i facilitat per a espais amples d'estacionament, ara i de cara el futur. A més, el 70 per cent del solar és de propietat municipal.

Per a tirar endavant aquest projecte, l'Ajuntament i el Gimnàstic vendran part de les instal.lacions actuals de la Budallera, on s'hi mantindrà el pavelló, les zones del tennis i la de pilota.

Per a gestionar el projecte, l'Ajuntament i el Club crearan dues comissions, una juridico-econòmica, que s'encarregarà de fer viable l'operació, i una altra esportiva, que vetllarà per les instal.lacions actuals i treballarà en les del projecte.

El president del Club Gimnàstic, Josep Maria Andreu, ha agraït el suport de l'Ajuntament i ha destacat que sense fer grans despeses, Tarragona disposarà d'una ciutat esportiva. També ha assenyalat que per al proper mes de setembre, a Campclar, es disposarà d'un camp de gespa natural, on entrenarà el primer equip, i dos camps de gespa artificial, a més dels vestuaris.

El pressupost de la nova Ciutat Esportiva és d'uns 20 milions d'€, i podria ser una realitat entre 2007-2008.

Més informació: http://www.tarragona.cat/ciutat/presentacions/ciutat_esportiva

Segells de reconeixement d’administració oberta