Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament de Tarragona presenta vuit tallers d'ocupació

L'Ajuntament de Tarragona presenta vuit tallers d'ocupació

L'Ajuntament de Tarragona presenta vuit tallers d'ocupació

Les activitats estan subvencionades per la Generalitat de Catalunya
10/03/2008

El Govern de la Generalitat, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya, ha subvencionat vuit actuacions de l'Ajuntament de Tarragona destinades a crear i millorar l'ocupació a la ciutat. Les accions estan subvencionades fins a un màxim del 50% i es poden realitzar fins el 30 de juny de 2008.

Les activitats s'emmarquen en l'última convocatòria del Pacte de Santes Creus, un instrument de concertació entre agents socials, econòmics i locals de la demarcació de Tarragona, amb la col·laboració del Departament de Treball i el cofinançament del Fons Social Europeu. L'objectiu és articular totes les mesures i accions de promoció econòmica i foment de l'ocupació a nivell local.

Les vuit iniciatives del Pacte de Santes Creus que es duen a terme a Tarragona són l'aula d'autogestió de recursos per a l'ocupació, la xarxa de telecentres, el programa d'assessorament empresarial i laboral, la segona fase Pla estratègic Turisme a Tarragona, el suport a l'assistència de Fires especialitzades, el punt d'informació i recursos per a les dones, la millora en les polítiques locals d'ocupació i el FITTA 2007, el Saló de la formació i el treball.

Per a més informació adreçar-se a l'Oficina del Servei Municipal d'Ocupació de Tarragona a la plaça de la Mitja Lluna.

Segells de reconeixement d'administració oberta