Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament destina 5.120 euros d'ajuda humanitària als refugiats

L'Ajuntament destina 5.120 euros d'ajuda humanitària als refugiats

L'Ajuntament destina 5.120 euros d'ajuda humanitària als refugiats

03/03/2009
L’Ajuntament de Tarragona ha aprovat la concessió d’una ajuda humanitària d’emergència per import de 5.120 euros destinada als refugiats i víctimes de la violència a la República Democràtica del Congo. Aquesta decisió s’ha pres a través del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat, que es reuneix de manera periòdica, on hi ha diferents ONG representades, que són les que decideixen a qui volen destinar l’ajuda humanitària.
 
L’ajuda serà gestionada per l’ONG Fundació Internacional de Solidaritat Companyia de Maria (FISC), la qual en el Consell Municipal va informar sobre la gravíssima situació a la zona on la Fundació treballa. La població civil fuig, sobretot dones i nens i els atenen en diferents escoles i hospitals regentats per la FISC a Mulo, Kyondo i Butembo, proporcionant-los refugi, queviures i mantes.
 
L’ajuda concedida per l’Ajuntament, segons aquest Consell, respon a l’alarmant agreujament del conflicte, que ha portat a Nacions Unides a fer una crida per protegir i ajudar la població civil.
Segells de reconeixement d'administració oberta