Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'ajuntament incrementa en un 18% els usuaris de transport públic

L'ajuntament incrementa en un 18% els usuaris de transport públic

L'ajuntament incrementa en un 18% els usuaris de transport públic

L'estació d'autobusos acull la nova oficina d'atenció al client de l'EMT
01/09/2008
L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat aquest migdia la nova oficina d’atenció al client de l’Empresa Municipal de Transports, que està ubicada a l’estació d’autobusos. Aquesta oficina donarà servei als usuaris de l’EMT, a més de convertir-se en el centre de referència del transport públic del Camp de Tarragona. Així ho ha explicat el president de l’EMT, Carles Castillo, destacant que “l’EMT liderarà el Consorci del Transport i això es visualitzarà quan sigui una realitat la integració tarifària”. A més a més, el conseller Castillo ha destacat que “a la nova oficina es farà la targeta de bus escolar i es repartirà tot tipus d’informació i horaris de l’EMT. Amb aquest nou equipament situem l’empresa de transport públic allà on es mereix”, ha destacat.
 
Per la seva part, l’alcalde Ballesteros ha posat èmfasi en una dada important: l’EMT ha incrementat en un sol any un 18 per cent els usuaris de transport públic. “Això demostra que estem fent les coses bé i complint amb el programa de govern que ens vam marcar”, ha remarcat l’alcalde. Aquest augment de viatgers situa en gairebé 11 milions els usuaris de l’EMT, davant els 9.500.000 que tenia l’any passat. I ha afegit l’alcalde: “Amb aquesta inauguració, convertim Tarragona en una ciutat referent amb la gestió del transport públic. És un punt d’inflexió important en la vida de l’EMT perquè potenciem el servei a l’usuari”.
  
Entre les novetats que ha introduït l’Empresa Municipal de Transports destaca l’autobús nocturn i el replantejament de totes les línies que s’ha consensuat amb les associacions de veïns de Tarragona.
 
L’horari d’atenció al client del nou punt d’informació és de 9.00h. a 20.00h.
Segells de reconeixement d'administració oberta