Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament neteja les franges de protecció d'incendi a les urbanitzacions

L'Ajuntament neteja les franges de protecció d'incendi a les urbanitzacions

L'Ajuntament neteja les franges de protecció d'incendi a les urbanitzacions

Els treballs han permès assegurar una franja al voltant de les vivendes de 25 metres d'amplada
27/07/2009

L’Ajuntament ha netejat onze urbanitzacions de la ciutat per al manteniment i arranjament de les franges de protecció d’incendis.

Els treballs, amb un pressupost de 58.682,50€, han permès assegurar una franja al voltant de les vivendes de 25 metres d’amplada que estigui lliure de vegetació seca i amb la massa arbòria aclarida.
 
Les urbanitzacions on s’ha actuat són a set de la zona de llevant i quatre de la zona nord: La Móra i Cala Tamarit, Boscos de Tarragona, Cala Romana, El Pinatell, Molnars, l’Escorpí, La Pubilla, Mas Morató, Rodolat del Moro, Mas dels Frares – Hostalets i Sant Salvador.
 
Les franges de protecció estableixen un model de combustible que, en el cas que es succeís un incendi, facilita el seu control i la ràpida extinció ja que obliga al foc a avançar per l’estrat herbaci, amb la qual cosa es redueix l’envergadura de les flames i el foc avança més lentament i amb menor despreniment de calor.
Segells de reconeixement d'administració oberta