Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Ajuntament programa actes de Santa Tecla als barris de Tarragona

L'Ajuntament programa actes de Santa Tecla als barris de Tarragona

L'Ajuntament programa actes de Santa Tecla als barris de Tarragona

El Sueño de Morfeo, Fangoria, Jaume Sisa, Els Pets, Pastora, Serrat i Sabina són algunes de les novetats del programa festiu d'enguany
17/09/2007
Les festes de Santa Tecla comptaran enguany amb més de 530 activitats i on es destaca la posada en marxa d’un pla de descentralització festiva per fer arribar els actes a tots els públics i racons de Tarragona. Grups com Fangoria, Els Pets, Pastora i El Sueño de Morfeo seran els protagonistes de 4 macro-concerts gratuïts. Se sumaran a l’oferta musical del duet format per Joaquín Sabina i Joan Manuel Serrat, que ja han venut 7000 entrades per a la seva actuació a Bonavista.
El programa de festes de Santa Tecla s’encetarà el 15 i es tancarà el 24 de setembre. Seran deu dies de festa que volen arribar a tots els racons de la ciutat. El pla de descentralització de les Festes inclou activitats infantils, animació teatral als mercats i una tronada simultània en diferents barris. Com a novetat cal destacar l’estrena de dos nous espais per a concerts: l’avinguda Vidal i Barraquer i el Moll de Pescadors. Pel que fa a la seqüència ritual s’amplia el recorregut de la processó del dia 23 de setembre, ja que passa de 920 metres a 1240 metres. Una mesura adoptada per intentar evitar els taps i col•lapses del Seguici Popular i també del públic assistent.

Altres noms propis de la festa seran la incorporació del Bou a la Cercavila Petita, l’espectacle teatral “Cinco Hombres y Mujeres Punto Com”, la Plaça Friki, la Santa Tecla a les escoles, les habituals degustacions gastronòmiques, i la beguda convidada que serà la Mau-Mau de Berga.

Enguany s’han editat un total de 75 mil programes de mà que es distribuiran a partir del proper 6 de setembre.

Més informació: http://santatecla.tarragona.cat
Segells de reconeixement d'administració oberta