Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'alcalde es compromet a incrementar el nombre de donacions de sang

L'alcalde es compromet a incrementar el nombre de donacions de sang

L'alcalde es compromet a incrementar el nombre de donacions de sang

La ciutat celebrarà l'any vinent el Dia Mundial del Donant de Sang
19/07/2007
A la reunió mantinguda el dimecres 18 de juliol entre l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros i el cap d’unitat del Banc de Sang i Teixits de l’hospital Joan XXIII, el doctor Enric Contreras, es va acordar conscienciar i incrementar el nombre de donacions de sang a la ciutat de Tarragona. Amb aquest objectiu, es va parlar de potenciar la Marató de Donació de Sang, que enguany se celebra per tercer any consecutiu i que està prevista pel dia 15 de setembre amb motiu de l’inici de la Festa Major de Santa Tecla; però també es van abordar altres temes a llarg plaç.
 
Per una banda el doctor Contreras va anunciar a l’alcalde que el juny del 2008 se celebrarà el Dia Mundial del Donant de Sang i Tarragona és la ciutat escollida per acollir l'acte institucional de Catalunya, que es farà al Palau de Congressos. En darrer lloc, també se li va anunciar que a l’estiu del 2009 se celebrarà per primera vegada a Tarragona el Congrés de la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia. En tots dos casos es va convidar a l’alcalde a presidir i participar d’aquests actes.
 
A la trobada també els acompanyaven la Consellera de Sostenibilitat, Medi Ambient i Salut, Carme Crespo i Núria Vilanova, facultatiu del Banc de Sang i Teixits de l’hospital Joan XXIII.
Segells de reconeixement d'administració oberta