Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'alcalde inaugura un nou pàrquing dissuasiu al costat de la Tabacalera

L'alcalde inaugura un nou pàrquing dissuasiu al costat de la Tabacalera

L'alcalde inaugura un nou pàrquing dissuasiu al costat de la Tabacalera

Disposa de 219 places que se sumen a les 419 de les que ja disposa la ciutat
L'alcalde inaugura un nou pàrquing dissuasiu al costat de la Tabacalera Imatge d'un moment de la Inauguració
18/09/2009

L’ alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha inaugurat aquest divendres 18 de setembre, el darrer aparcament dissuasiu, el de la Sofrera, que està situat al costat de la Tabacalera i que té capacitat per a 219 vehicles. Aquest aparcament s’afegeix al del cementiri, amb capacitat per a 170 vehicles; al de l’avinguda de Roma que té 170 places i el de Joan Pau II, amb 89. L’alcalde ha destacat  l’èxit de tots aquests  aparcaments dissuasius que s’han posat en funcionament en el darrer mes i mig i que ha suposat una millora de la mobilitat i també s’ha abaratit l’aparcament.

Característiques de l’aparcament:
  • Capacitat: per a 219 places, de les quals 9 estan reservades per a minusvàlids. Les dimensions de les places són de 5x2,5 m.
  • L’accés i sortida es realitza pel carrer Manuel de Falla i pel Passeig de la Independència.
  • La construcció d’aquest aparcament ha suposat una inversió de 131.000 Euros.
  • Amb aquesta obra finalitza la primera fase de construcció d’aparcaments dissuasoris en la que s’han construït quatre aparcaments (Parc Central, Joan XXIII, rotonda Cementiri i Tabacalera) amb una inversió total de 300.000 Euros.
Segells de reconeixement d’administració oberta