Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'àrea de Medi Ambient canvia les papereres de la ciutat

L'àrea de Medi Ambient canvia les papereres de la ciutat

L'àrea de Medi Ambient canvia les papereres de la ciutat

També s'ha previst col·locar 125 contenidors amb pedal per a l'obertura de la tapa
19/05/2008
L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona ha dut a terme la substitució del model de papereres de tota la ciutat i dels contenidors de 1.00 litres que no tenien pedal. D’una banda i Continuant amb el procés d’anàlisi de les necessitats de neteja de la ciutat, el Departament de Neteja ha detectat la el problema que en molts casos presenta, per no retenir els residus líquids que es dipositen. Per aquest motiu el nou model de paperera que s’està instal·lant permetrà la col·locació de bosses en el seu interior per evitar aquesta problemàtica.
En dos mesos se substituiran les 500 papereres del model actual i s’aniran canviant de manera progressiva i seran circulars o semicirculars, depenent de si poden anar subjectes al mur. La inversió total d’aquesta iniciativa, és de 54.200 €.
D’altra banda, també s’estan canviant els contenidors de 1.000 litres que no tenien pedals per a l’obertura de la tapa. Aquesta incorporació que es realitzarà als contenidors, permetrà assolir un doble objectiu: facilitar l’ús als usuaris i alhora millorar la higiene, ja que no serà necessari el haver de tocar l’ansa. En total se’n canviaran 125 i tindrà un cost de 39.000 €.
Segells de reconeixement d'administració oberta