Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'Àrea de Promoció engega un procés participatiu amb els comerciants del Serrallo i Bonavista

L'Àrea de Promoció engega un procés participatiu amb els comerciants del Serrallo i Bonavista

L'Àrea de Promoció engega un procés participatiu amb els comerciants del Serrallo i Bonavista

S’explicaran els acords presos des de l’Ajuntament i se'ls demanarà la seva opinió
16/12/2009

 

L’Àrea de Promoció, Estratègies de Ciutat i Projecció Exterior, que coordina Sergi de los Rios, ha fet arribar als comerciants del Serrallo i de Bonavista els acords que va aprovar la Junta de Govern Local el 23 de novembre. Llavors es va aprovar iniciar els tràmits per declarar el Serrallo com a zona d’especial interès turístic a efectes d’horaris comercials, com a primer pas per deixar clara la voluntat de potenciar el barri turísticament. En aquest sentit, també va aprovar de manera inicial la possibilitat que els comerços de Bonavista que ho desitgin puguin obrir els diumenges durant les hores del mercat.
 
Cal tenir en compte que la llei no obliga a informar directament els comerciants de les dues zones, però des de l’àrea que coordina Sergi de los Rios s’ha volgut engegar un procés participatiu en ambdós casos, per tal de conèixer l’opinió dels comerciants i poder adaptar algun aspecte en cas que sigui convenient. “Tan importants són les dues iniciatives que hem aprovat com oferir la possibilitat als comerciants d’opinar i de dialogar amb l’Ajuntament”, ha declarat de los Rios.
 
Els comerciants rebran durant aquesta setmana la informació bàsica i els instruments necessaris per tal de poder fer qualsevol consulta o opinar dels dos processos iniciats. Per a de los Rios, “des de l’Àrea de Promoció sempre hem cregut en la participació ciutadana i en la transparència informativa, i aquesta n’és una demostració més”. Els comerciants podran realitzar les seves aportacions fins al 15 de gener a l’Àrea de Promoció o a l’OMAC.
 
 
 
Tarragona, 16 de desembre de 2009
 
Segells de reconeixement d'administració oberta