Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 L'àrea de Promoció impulsa el Parc Tecnològic i el Pla de Turisme

L'àrea de Promoció impulsa el Parc Tecnològic i el Pla de Turisme

L'àrea de Promoció impulsa el Parc Tecnològic i el Pla de Turisme

El tinent d'alcalde Sergi de los Rios fa balanç del primer any posant l'accent en l'estudi de l'impacte del Corte Inglés i la carpa del Mercat Central
29/05/2008
“Una gestió de govern satisfactòria però sense triomfalisme”. Aquesta és la valoració que fa el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Estratègies de ciutat, Sergi de los Rios, del primer any de mandat al capdavant d’aquesta àrea. El conseller De los Rios ha destacat dos projectes “fins ara enquistats que hem aconseguir desencallar”: el Pla de Dinamització Turístic i el Parc Tecnològic.
 
El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Estratègies de Ciutat  assegura que “en línies generals durant aquest any hem posat les bases del que ha de ser el model de Promoció Econòmica. Hem fet molt, però tenim més ambició i volem molt més per a la nostra ciutat. Durant aquest any –destaca– hem acabat coses que s’havien iniciat, com la inauguració del Mercat Provisional. Una obra ja començada per l’equip anterior i que l’actual hem acabat. És a dir, hem desencallat moltes coses que estaven enquistades”. Com exemple ha citat el Parc Tecnològic, que la qualificat com “el gran fracàs de la gestió del PP del govern anterior. Ens hem cansat de sentir que era un projecte encarrilat i amb un calendari fixat i la veritat és que darrera d’això no hi havia res de res”.
 
L’impuls donat al Palau de Fires i Congressos també és un altra dels aspectes positius de la gestió del tinent d’alcalde Sergi de los Rios. “Hem més que doblat l’equip comercial per fer front a la competència existent i potencial”, ha subratllat.
 
L’àrea de Promoció Econòmica i Estratègies de Ciutat també ha posat l’accent durant aquest any de govern en el turisme. S’ha iniciat el Pla de Dinamització Turístic  i l’inici del procés de conversió del Patronat Municipal de Turisme per potenciar la participació privada. “Hem fet més estreta la col·laboració amb altres administracions perquè és necessari el diàleg amb tots per potenciar els grans projectes de ciutat.
Segells de reconeixement d'administració oberta