Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Les llars d'infants financades amb fons públic oferiran 130 places més

Les llars d'infants financades amb fons públic oferiran 130 places més

Les llars d'infants financades amb fons públic oferiran 130 places més

La preinscripció s'obre el dia 4 de maig
23/04/2009
 El proper curs escolar les llars d’infants de la nostra ciutat sufragades amb fons públics oferiran un total de 1033 places, 627 públiques i 350 concertades, el que significa que l’oferta augmenta en 130 places més, respecte al curs anterior.
El conseller d’Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Sanahujes, ha manifestat que aquest increment es deu principalment a la nova llar d’infants que s’està construint al costat del col·legi Cèsar August i que ajudarà a pal·liar el dèficit de places. A més, el govern municipal té projectat construir quatre llars d’infants més: a Sant Pere i Sant Pau, darrera de l’Hospital Joan XXIII, a l’ urbanització la Móra i a les Clarisses. Si aquesta darrera no es pugues fer pels informes arqueològics , es buscarà un altra ubicació. El conseller Sanahujes ha afirmat que l’objectiu és que les quatre noves escoles bressol estiguin funcionant al llarg del 2011 i així es reduirà de forma important l’actual dèficit.
D’altra banda, el procés de preinscripció i admissió d’infants dels centres públics i concertats han passat a ser competència de l’Ajuntament, cosa que ha permès aplicar nous criteris de baremació; entre els que aquest curs entren en vigor , cal destacar , que  s’atorgarà puntuació quan el pare i la mare treballin o bé quan el progenitor únic treballi.
 
El calendari per a les preinscripcions s’obrirà el 4 de maig i finalitzarà el dia 15.
 
Calendari de preinscripció
FASES
DATES
Període de presentació de  sol·licituds
del 4 al 15 de maig.
Publicació de les relacions baremades de sol·licituds
22 de maig
Sorteig públic per determinar l’ordenació de sol·licituds.
Entre 25 i 27 de maig
Termini de reclamacions a les relacions baremades
25, 26 i 27 de maig
Publicació de les relacions d’infants admesos
2 de juny de 2009
Període de matrícula
Del 8 al 12 de juny.
Les sol·licituds s’han de presentar a la llar d’infants demanada en primer lloc o a  l’Oficina Municipal d’Escolarització(OME) telèfon: 977 211 119.
 
Segells de reconeixement d'administració oberta