Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Les obres de la llar d'infants municipal de Bonavista es prolongaran fins que l'edifici estigui totalment remodelat

Les obres de la llar d'infants municipal de Bonavista es prolongaran fins que l'edifici estigui totalment remodelat

Les obres de la llar d'infants municipal de Bonavista es prolongaran fins que l'edifici estigui totalment remodelat

La segona fase, prevista per l’estiu, s’avança per recomanació dels tècnics municipals
08/10/2009

 

El regidor d’Ensenyament, Joan Sanahujes, ha manifestat que “la segona fase de les obres de remodelació de la llar d’infants municipal de Bonavista –previstes per al proper estiu- s’iniciaran la setmana vinent, que finalitzarà la primera fase. El motiu d’aquest canvi és que els tècnics municipals han aconsellat executar les obres totes seguides degut a l’estat de l’edifici. La segona fase de les obres que consisteixen en els treballs de renovació dels serveis d’aigua, llum i calefacció, entre d’altres,  es faran els propers mesos”. Els alumnes d’aquesta llar de Bonavista continuaran desenvolupant les seves classes a les llars El Ninot i la Taronja de Campclar fins que les obres estiguin enllestides. El conseller ha afirmat que  “abans de final d’any les obres no estaran acabades”.   
 
Joan Sanahujes es reunirà amb els pares dels alumnes per explicar la nova situació. Les famílies podran continuar utilitzant els autobusos de l’EMT que coincidiran amb l’horari d’entrada i sortida de les escoles bressol i  les condicions econòmiques també es mantindran.
 
El conseller ha expressat el seu agraïment als pares dels infants de les llars El Ninot i la Taronja de Bonavista, per la comprensió demostrada.
 
En la primera fase de la remodelació, que finalitza el proper dimarts,  s’han arranjat els lavabos, la  cuina i els espais generals. La inversió total és de 570.000 euros.

8 d'octubre de 2009

Segells de reconeixement d’administració oberta