Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Més de 150 comerços de la ciutat repartiran els vals d'aparcament gratuïts

Més de 150 comerços de la ciutat repartiran els vals d'aparcament gratuïts

Més de 150 comerços de la ciutat repartiran els vals d'aparcament gratuïts

79 botigues i les parades del Mercat Central repartiran tiquets per al pàrquing de Corsini, mentre que quatre botigues ho faran del de Battestini
23/12/2009

Fins el passat 20 de desembre, 83 botigues i 70 parades del Mercat Central van recollir els vals d’hores gratuïtes d’aparcament a diversos pàrquings de Tarragona. Concretament, 79 botigues i les parades del Mercat Central repartiran tiquets per al pàrquing de Corsini, mentre que 4 botigues ho faran del de Battestini.

Es tracta d’una iniciativa conjunta d’ESPIMSA  i l’empresa LUBASA per tal de repartir hores gratuïtes d’aparcament entre els comerços de la ciutat per regalar-los als seus clients. “Tots els comerços que han recollit els vals repartiran 100 vals de dues hores d’aparcament gratuït. El període de petició serà des del 10 de desembre fins al 20 de desembre, mentre que els vals no caducaran fins al 28 de febrer.
 
Sergi de los Rios, president d’ESPIMSA, ha volgut destacar que en total es tracta de 153 comerços que participaran en aquesta promoció, de manera que es poden arribar a repartir 15.300 vals de dues hores, una xifra a tenir en compte. “En aquestes dates el comerç és encara més un referent i un motor econòmic, fet que queda demostrat amb el nombre de comerços que han decidit sumar-se a la promoció”.
Segells de reconeixement d'administració oberta