Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Més de 750 alumnes realitzen el projecte "Estalvi Energètic a la Llar"

Més de 750 alumnes realitzen el projecte "Estalvi Energètic a la Llar"

Més de 750 alumnes realitzen el projecte "Estalvi Energètic a la Llar"

Els alumnes de 3r i 4t de primària de les escoles de Tarragona participen durant aquest trimestre en la campanya "Estalvi Energètic a la Llar"
03/12/2008

Els alumnes de 3r i 4t de primària de les escoles de Tarragona participen durant aquest trimestre en la campanya “Estalvi Energètic a la Llar” impulsada per l'Agència d'Eneriga Local amb la col·laboració de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona. Durant els mesos d’octubre i novembre han participat en la campanya 750 alumnes dels centres educatius de Col·legi El Carme, CEIP Sant Salvador, CEIP El Serrallo, CEIP La Floresta, CEIP Saavedra, Col·legi Sant Pau Apòstol, Col·legi Marenostrum, Col·legi La Salle i CEIP Pau Delclòs.

 

El missatge que es presenta als nens i nenes és destacar la importància que tenen les seves actuacions individuals per tal d’assolir estalvis importants tant d’energia com d’aigua a la seva llar. El taller consta d’una presentació en format electrònic i uns exercicis pràctics sobre el contingut de la xerrada i acaba amb la projecció d’un vídeo elaborat per la Comissió Europea que protagonitza una família que s’adona de les conseqüències del malbaratament i consum excessiu d’energia i emprenen una sèrie d’accions (llar, oficina, transport, etc.) per reduir i estalviar. L’objectiu principal és fer partícips als nens i nenes de la importància de la conservació del nostre medi i dels seus recursos. Aquesta campanya posa de relleu la problemàtica que suposa la producció i subministrament energètic i presenta l’existència d’energies renovables que poden ajudar a pal·liar el problema.

 

La campanya, que es realitza cada any des del 2004, s’acaba aquest mes de desembre i en total hi participaran 850 alumnes aquest curs.

Segells de reconeixement d'administració oberta