Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Nixon - Frost, Urtain i Gerard Quintana pujaran a l'escenari del Metropol aquest hivern

Nixon - Frost, Urtain i Gerard Quintana pujaran a l'escenari del Metropol aquest hivern

Nixon - Frost, Urtain i Gerard Quintana pujaran a l'escenari del Metropol aquest hivern

La Temporada d'Hivern del Metropol acollirà 14 espectacles de teatre, música i dansa. Les entrades es posaran a la venda el proper 19 de gener
Nixon - Frost, Urtain i Gerard Quintana pujaran a l'escenari del Metropol aquest hivern Cartell de l'obra Nixon - Frost
23/12/2009

La Temporada d'Hivern del Metropol començarà el 30 de gener de l'any que ve. El tret de sortida el donarà l'obra Nixon-Frost d'Àlex Rigola que compta amb la interpretació de Lluís Marco i Joan Carreras. El nou espectacle de Concha Velasco "La vida por delante", el concert de Gerard Quintana, l'estrena de Sucre de la companyia de dansa Noelia Liñana i l'exitosa obra Urtain de la companyia Animalario, són altres dels espectacles programats en aquest hivern ple d'emocions.

En total passaran per l'escenari del teatre centenari 14 espectacles, 6 d'ells de dansa i música. Les entrades es posaran a la venda el proper 19 de gener a les taquilles del Metropol i a través del Servicaixa.

Aquest any 2010 el Teatre Metropol celebra el seu centenari i s'aniran programant actes de commemoració al llarg de tot l'any. El primer es celebrarà el dia 9 de gener amb un espectacle adreçat al públic familiar que inclou visites guiades, tallers i la posada en escena del conte "Un viatge extraordinari al fons del Mar! Blau Marí.

Per a més informació:

Segells de reconeixement d’administració oberta