Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Nou aparcamanent dissuassiu municipal amb 89 places al costat de l'Hospital Joan XXIII

Nou aparcamanent dissuassiu municipal amb 89 places al costat de l'Hospital Joan XXIII

Nou aparcamanent dissuassiu municipal amb 89 places al costat de l'Hospital Joan XXIII

En els propers mesos es posaran en marxa dos mes: a la Tabacalera i al Cementiri
10/07/2009
Tarragona compta amb 89 places més d’aparcament, que s’afegeixen a les 170 que s’estrenaven fa tot just una setmana. L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va inaugurar un nou aparcament dissuasiu, situat al carrer Joan Pau II (al costat de l’Hospital Joan XXIII). Aquest és el segon dels quatre aparcaments que l’Ajuntament s’ha compromès a executar.
 
Característiques:
-          Superfície : 1.842 m2
-          Places: 89, cinc de les quals són per minusvàlids
-          Entrada i sortida pel carrer Joan Pau II.
-          Preu: Gratuït, no vigilat.
-          Situació: Delimita entre el carrer Joan Pau II, el carrer Doctor Mallafré, el carrer Joan Salvat i Bové i Josep Maria Vives Salas.
-          Les obres d’adaptació del solar com aparcament han tingut un cost de  37.940 euros.
 
 
Els altres tres aparcaments dissuasius projectats que s’inauguraran en els propers mesos són: el de la Tabacalera i el de la Rotonda del Cementiri.
Aquests dos, en uns dies  l’empresa d’Aparcaments Municipals adjudicarà les obres de condicionament. El de la Tabacalera tindrà 350 places i, el del Cementiri, 170. Per tant, quan estiguin els quatre en funcionament, la nostra ciutat haurà guanyat prop de 800 noves places. Els quatre solars han estat cedits gratuïtament per particulars a l’Ajuntament.
 
Cal recordar, que cada aparcament tindrà a menys de 150 metres una parada d’autobús de l’Empresa Municipal d’Aparcaments (EMT) per fomentar l’ús del transport públic i l’eficiència d’aquests aparcaments.
Segells de reconeixement d’administració oberta