Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Nou servei d'autobusos municipals, les nits de Sant Magí

Nou servei d'autobusos municipals, les nits de Sant Magí

Nou servei d'autobusos municipals, les nits de Sant Magí

Després del concert d'Amaral del diumenge 17 hi haurà 8 autobusos amb recorreguts a Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Tarragona centre, La Canonja, La Floresta, Llevant i La Móra-Ferran
14/08/2008

L’Empresa Municipal de Transports posa en marxa des de demà 15 d’agost fins al 19 un servei especial d’autobusos coincidint amb les festes de Sant Magí. L’objectiu és prolongar el transport públic ajustant-lo a les activitats de nit de les festes perquè la gent pugui gaudir de la festa major sense necessitat d’agafar el seu vehicle particular.

Sota el lema A sant Magí vine amb mi, l’empresa inicia l’horari especial demà amb les línies 12 (Plaça dels Carros-Sant Pere i Sant Pau-Sant Salvador), la 13 (Mercat del Camp de La Canonja-L’Arrabassada) i la línia especial de Llevant (Pere Martell, Arrabassada, Boscos, La Móra i Ferran). A més a més, per Sant Magí i també per Santa Tecla funcionarà el bus nocturn, per tant hi haurà servei ininterromput d’autobús públic tota la nit.

Una altra de les novetats és que hi haurà un servei especial quan acabi el concert d’Amaral, que se celebra diumenge 17 a Bonavista. En aquest sentit, hi haurà dos autobusos a Sant Pere i Sant Pau, dos a Sant Salvador, dos a Tarragona, un a La Canonja i La Floresta i un a Boscos i La Móra.

Aquest nou servei d’autobús per festius i vigílies es va encetar per Sant Joan. El Concurs Internacional de Focs Artificials també va comptar per primera vegada amb la prolongació de totes les línies fins a les 00.30h.

Segells de reconeixement d'administració oberta