Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Obert el termini per a la renovació de la Targeta de Transport Escolar per al proper curs 2009-2010

Obert el termini per a la renovació de la Targeta de Transport Escolar per al proper curs 2009-2010

Obert el termini per a la renovació de la Targeta de Transport Escolar per al proper curs 2009-2010

Aquest curs la Targeta s'amplia fins als alumnes de 3r d'ESO
10/07/2009
Ja és obert el termini per a renovar la Targeta de Transport Escolar per al curs 2009-2010. La renovació pot fer-se duent el títol i un certificat de matriculació en una escola de la ciutat, a les oficines de l’Empresa Municipal de Transports de l’estació d’autobusos o a les del carrer Colom al Mercat Central.
 
Aquest curs el servei s’ha ampliat als alumnes de 3r d’ESO que ja poden realitzar la sol·licitud de la Targeta a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana. El cost d’emissió de la targeta és de 3 euros, que es pagaran en el moment de recollir-la per les oficines de l’EMT de l’estació d’autobusos. Transcorregudes tres setmanes des de la presentació de la sol·licitud ja es poden passar a recollir.
 
El servei de bus gratuït per a escolars es desactiva el 30 de juny i tornarà a ser operatiu l’1 de setembre. La targeta de transport escolar (TTE) o el carnet del Club dels Tarraconins poden carregar-se amb altres títols de transport per poder usar el bus en períodes en què no hi ha escola. D’aquesta manera només cal portar una targeta per usar els autobusos de l’EMT.
Segells de reconeixement d'administració oberta