Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies 2009 Obert el termini per participar al programa de Joventut Kata

Obert el termini per participar al programa de Joventut Kata

Obert el termini per participar al programa de Joventut Kata

Els joves de la ciutat poden presentar les seves propostes d’activitats per a la programació de la primavera de l’any que ve
Obert el termini per participar al programa de Joventut Kata Fotografia d'una de les activitats del Kata 2009
25/11/2009

 

La Conselleria de Joventut ha iniciat l’etapa de planificació dels cursos i activitats per a joves per a la propera primavera i convida a tots i totes les joves de la ciutat a presentar les seves propostes. La programació esta oberta a activitats culturals, artístiques, formatives, lúdiques i esportives principalment dirigides a persones d’entre 12 i 15 anys.
 
Els cursos, tallers i activitats han de contribuir en l’increment de propostes i espais de trobada comunitaris dirigits pels joves i amb els joves de la ciutat. Les iniciatives han de ser innovadores i que presentin alternatives d’oci, de lleure i consum responsable. Les activitats han de ser planificades amb una durada màxima de vuit hores repartides en tres sessions. Preferiblement, cal que es realitzin durant els caps de setmana des de març a juny de 2010.
 
El termini per a la recepció de propostes finalitza el 15 de gener i les propostes s’han de presentar a través del formulari Model Kata 2010, disponible a la pàgina del Web Jove, www.tarragonajove.org. Durant la segona quinzena de gener, s’establirà contacte amb els joves o representants de les entitats juvenils que participaran en la programació.
 
El recull de propostes finals seran incloses en la campanya de primavera i prendrà el nom de Kata, Circuit de Cursos i Activitats a Tarragona. Kata es presentarà com un projecte participatiu i ciutadà d’educació no formal que proposarà aquestes iniciatives fomentant dinàmiques que articulin relacions i debats socials, amb la intenció de compartir espais entre joves.
 
Kata es coordina i es promou des de la Conselleria de Joventut unint esforços de coorganització amb les entitats i els tècnics o personal que treballa de manera permanent en projectes propis i propers a la comunitat jove. La idea de transversalitat social és especialment rellevant a la ciutat de Tarragona, amb unes polítiques de joventut que intenten visualitzar la utilitat i l’eficàcia de cedir espai, veu i protagonisme als joves com a actors socials de primer nivell i ciutadans de ple dret.
 
Tarragona, 25 de novembre de 2009
Segells de reconeixement d'administració oberta